(JUNIOR) SOUSCHEF
Buitenplaats Vaeshartelt
VACATUREKENMERKEN
Vakgebied: Keuken
Functie: (Junior) Souschef
Branche: Horeca
Salarisschaal: VI
Dienstverband: Fulltime (38 uur p.w./ 4-daagse werkweek)
Heb jij passie voor koken met lokale producten, recht uit eigen tuin? Wil je werken op een prachtig landgoed van 23 hectare met moestuin, boomgaarden en een team dat kookt met de seizoenen mee? Dan is dit je kans!
Wij zijn op zoek naar twee souschefs – onze linker- én rechterhand – ter versterking van ons keukenteam. Afhankelijk van jouw talent en interesse, bieden we twee verschillende richtingen aan.
(JUNIOR) SOUSCHEF BISTRO - Limburgse trots met een creatieve twist
Binnenkort openen we onze gloednieuwe Limburgse bistro. We zoeken iemand met liefde voor de Limburgse keuken, die traditionele gerechten een frisse, creatieve draai kan geven.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
(JUNIOR) SOUSCHEF BANQUETING/CATERING - Organisatorisch talent met smaak
Van bruiloften en koffietafels tot vergaderingen en babyshowers: op onze drie locaties verzorgen we een breed scala aan evenementen.
Ben jij een gepassioneerd kok met een hart voor planning en afwisseling?
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Heb je liever nog wat meer informatie onder het genot van zo’n overheerlijke Blanche Dael koffie (dan kun je daar alvast aan wennen), dan verwelkomen we je natuurlijk graag en geheel vrijblijvend! Je kunt ons snel bereiken door te mailen naar HR@vaeshartelt.nl.
Ben je al meteen razend enthousiast geworden en wil jij deel uitmaken van het vernieuwde Vaeshartelt? Solliciteer dan direct.